zondag 20 juli 2008

Dag 4, 19 juli: Los Angeles - Joshua Tree


Temperatuur: 32 graden Celcius
Vandaag gereden: 153 mijl / 246 km.

Vannacht om 0.00 uur was ik uitgeslapen, maar vond het toch iets te vroeg om al uit m’n bed te komen. Dus de rest van de nacht hazendutjes gedaan en uiteindelijk om 5.30 uur eruit gegaan. Vannacht hebben we ook nog geprobeerd om de foto’s op de Skydrive te zetten, maar vanwege de beroerde internetverbinding ging dat iedere keer maar met een paar foto’s tegelijk. De kinderen konden vanmorgen vroeg eindelijk even op MSN op een tijdstip dat hun Nederlandse vrienden ook online waren.
Om 7.00 uur werden we opgehaald met het shuttle-busje van Moturis. Daar kwamen we als eerste aan, dus na alle controle, uitleg en inruimen konden we vrij snel al op weg. Eerst maar even naar de Wal*Mart om de camper te vullen. Dat viel nog niet mee, om in zo’n gigantische supermarkt alles te kunnen vinden. Groente, fruit en vlees konden we niet vinden, dus daarvoor moesten we naar een andere supermarkt. Uiteindelijk toch alles kunnen vinden, dus toen konden we eindelijk gaan eten, want dat was er vandaag nog niet van gekomen. Na het eten zijn we doorgereden naar Joshua Tree. Via een kleine omweg, want we hadden kennelijk een afslag gemist, kwamen we om ongeveer 17.00 uur in het park aan. Daar nog even een kleine wandeling gedaan en toen doorgereden naar de camping, Hidden Valley. Nog even lekker buiten kunnen zitten. Eten hebben we toch maar binnen gedaan vanwege de vele vliegen. Na het eten hebben de kinders de afwas gedaan, terwijl wij gingen betalen.
Ondertussen zijn we toch weer behoorlijk moe. Weinig geslapen, veel gedaan, dus we gaan lekker vroeg naar bed.
De camper zit er mooi uit. ’t Is geen nieuwe, hij is van 2006, en binnen zitten behoorlijk wat beschadigingen. Maar hij is lekker ruim en de bedden gaan we zo meteen uitproberen.

Geen opmerkingen: