maandag 21 juli 2008

Dag 5, 20 juli: Joshua Tree - Seligman


Temperatuur: 34 graden Celcius
Vandaag gereden: 336 mijl / 541 km

Vannacht eindelijk weer een nacht doorgeslapen. Wel nog midden in de nacht wakker geworden van de coyote’s, heel apart om dat te horen. Daarna doorgeslapen tot 6.30 uur. Je zou het bijna uitslapen gaan noemen! Na een korte douche van ons viertjes in de camper zijn we om 8.00 uur vertrokken. Toen doorgereden tot Cholla Cactus Garden, daar een hele kleine wandeling gedaan en toen ontbeten. Toen op ons gemak doorgereden over scenic route 62.
Was wel grappig. Deze route loopt langs een spoorbaan. Over de hele lengte van de spoorbaan hebben mensen hun naam geschreven met behulp van stenen. Was grappig om te zien. Ook kwamen we op een gegeven moment langs een hek waaraan wel honderden schoenen hingen.
Valt trouwens niet mee hoor, kaart lezen als je al jarenlang verwend bent met onze kaartleesdoos Ans. Maar het ging redelijk.
We zouden eigenlijk in Lake Havasu City nog stoppen voor de lunch en om even te gaan zwemmen, maar toen we daar aankwamen om de camper te parkeren bleek dat we $ 10 moesten betalen om de auto te parkeren, en daar hadden we weinig zin in. Dus alleen even boodschappen gedaan en weer doorgereden. Ondertussen was het al vrij laat, dus hadden we maar besloten om niet route 66 te nemen zoals de bedoeling was, maar gewoon de snelste weg naar Seligman, waar we een camping hadden besproken. Om een uurtje of zeven zijn we hier aangekomen, hebben pizza gegeten en zijn lekker gaan slapen.

Geen opmerkingen: