dinsdag 12 augustus 2008

Dag 28, 12 augustus: Universal Studios


Temperatuur: 30 graden Celcius
Vandaag gereden: 80 mijl / 127 km.

Vanmorgen de wekker op 6.30 uur gezet om een beetje bijtijds in Universal Studios te zijn. Het douchen op de camping viel tegen, zeker gezien de prijs die je moet betalen om hier te staan. In het ene gebouw was maar één douche die werkte en het andere gebouw was oud, lelijk en niet schoon. Overigens vond de rest van de familie het nogal meevallen, dus misschien dat ik overdrijf of dat het aan mijn ochtendhumeur lag.
Om 8.25 uur vertrokken richting Studios. Nog een beetje last gehad van de ochtendspits. Na de afslag Universal City was het even zoeken omdat er niets meer aangegeven stond. We hadden Front of Line passen, d.w.z. dat je niet in de rij hoeft te staan en vaak vooraan mag zitten. Dat was ideaal! Omdat we toch al lekker geld aan het uitgeven waren hadden we ook maar gekozen voor een iets duurdere parkeerplaats, zodat we vlak bij de ingang stonden. De FOL-passen hadden we een paar maanden geleden al via internet besteld en dat was maar goed ook want wij hadden er €109 voor betaald en nu waren ze aan de kassa €139. Het weer was ideaal met een lekker zonnetje en een beetje wind. We hebben alles kunnen doen wat we wilden, behalve Waterworld. Jerry en de kids hebben The Simpsons Ride zelfs twee keer gedaan. Ik heb beide keren in het zonnetje op hun zitten wachten omdat ik nogal snel ziek word in dat soort enge dingen. Eigenlijk was alles even leuk. Aan het begin van de avond nog even in het park gegeten en toen zijn we vertrokken. ’t Is toch behoorlijk vermoeiend zo’n dag.
Gisteravond nog even via internet een camping geboekt in Anaheim omdat dat het dichts bij het inleveradres van de camper ligt. De camping licht vlak bij Disneyland en we hebben dus nog mee kunnen genieten van het vuurwerk. Het was het mooiste vuurwerk wat ik ooit heb gezien. Nog een paar foto’s van gemaakt. Daarna nog de laatste spullen ingepakt en schoongemaakt. ’t Is nu bijna 23.00 uur dus dadelijk lekker slapen en morgen weer vroeg op. We willen de camper om een uurtje of negen inleveren en worden dan afgezet bij het hotel waar we morgen de laatste dag in Amerika doorbrengen.

Geen opmerkingen: